Oameni de succes

Cei mai buni studenți români sunt premiați pe 4 ianuarie 2018 la Palatul Parlamentului

România a avut întotdeauna studenți remarcabili ce au ieșit în evidență atât pe teritoriul țării noastre cât și în strainatate. Printre romanii notabili care au studiat in străinătate și s-au făcut remarcați în istoria țării noastre amintim nume care pot să vă sune sau nu cunoscute, precum:


Cele mai profitable companii si cele mai profitabile domenii din lume

Mereu ne intrebam : « În ce domenii se câstigă cel mai bine ? » sau « În ce domeniu să încep un business pentru a fi sigur că am succes ? ». Iată că echipa Vijobs.ro, bazându-se pe statisticile realizate cu multiplii angajatori cu care colaboreaza, a realizat un top al celor mai profitabile companii din lume și domeniile în care acestea activează. Watch out !

 


Muncitorii necalificati, soferii si meseriasii tot mai ceruti

 

La o discutie cu fondatorii Vijobs, platforma romaneasca de angajari, am aflat ca exista o mare nevoie de muncitori necalificati, soferi si muncitori in constructii in companiile din Romania. 


Economia gig-urilor- Un nou mod de a face bani

 

Odata cu dezvoltarea internetului si cu aparitia unor platforme sharing, prestari servicii si freelancing precum Uber, AirBNB, Deliveroo sau Vijobs a aparut si un nou mod de a face bani si de a-si castiga existenta. In ceea ce va urma va voi prezenta idea de "gig economy", sau intr-o traducere romaneasca rudimentara "economia ciubucurilor".


Locurile de munca in strainatate explicate de fondatorii Vijobs.ro

Stând de vorba cu fondatorii Vijobs.ro, platforma de angajare gratuita care îți permite sa găsești locuri de munca atât în România cât și în străinătate, am aflat că în rândul românilor există un real apetit pentru a pleca din țară. Dar cum funcționează procesul de angajare? Există probleme pentru cei ce pleacă în strainătate? Care sunt țările cele mai bune pentru a lucra?


10 OBICEIURI PENTRU A AVEA SUCCES ÎN VIAȚĂ

Suntem ceea ce facem în mod repetat; excelența nu este un act singular, ci un obicei.” Aristotel


Un roman castiga milioane de dolari din sfaturile pe care le da liderilor lumii.

Este poreclit Machiavelli, este politolog şi strateg militar şi se numără printre cei mai respectaţi şi influenţi oameni de pe planetă. Este vorba despre Edward Nicolae Luttwak, care s-a născut în anul 1942 în Arad, într-o familie de evrei.

Facebook-ul este bun, dar distruge cartea.

Facebook-ul este bun, recunosc. Dar de cand am cont nu am mai reusit sa termin nici-o carte dintre cele pe care le-am inceput. Asta in conditiile in care ,inainte sa existe aceasta aplicatie, citeam in jur de 20 de carti pe an.