Oameni de succes

A plecat din tara la un an , iar astazi detine una dintre cele mai mari firme de project management din Romania: cine este Adrian Hertz, antreprenorul care construieste apartamente de mil. euro in Capitala


A cunoscut ce inseamna boom-ul imobiliar, a dat piept crizei, dar in prezent se arata extrem de optimist in ceea ce priveste revenirea sectorului constructiilor. Povestea antreprenorului roman Adrian Hertz, proprietarul uneia dintre cei mai mari firme de project management din Romania, care in prezent construieste apartamente de milioane de euro in Capitala. Cum a reusit?

Adrian Hertz (foto), acum in varsta de 37 de ani, s-a nascut in Cluj-Napoca, insa la varsta de un an a plecat impreuna cu parintii sai in Israel. Copilaria si anii de studiu i-a facut in Israel, dar si pregatirea in cadrul armatei, iar primul contact cu industria constructiilor l-a avut chiar din timpul facultatii, cand, alaturi de tatal sau care controla o companie de profil din Israel, a invatat primii pasi pe o piata al carei potential este infinit.

“Am urmat studiile unei facultati de constructii, de unde am obtinut diploma de inginer constructor si am inceput sa lucrez cot la cot cu tatal meu. Eram genul de persoana careia ii placea sa cheltuie destul de mult, insa alaturi de tata am invatat cat de greu ajungi sa castigi bani intr-o astfel de industrie, mai ales pe santier”, isi aduce aminte Adrian Hertz, intr-un interviu acordat wall-street.ro.