Oameni de succes

Muncitorii necalificati, soferii si meseriasii tot mai ceruti


 

La o discutie cu fondatorii Vijobs, platforma romaneasca de angajari, am aflat ca exista o mare nevoie de muncitori necalificati, soferi si muncitori in constructii in companiile din Romania. 

 

"Companiile din domeniul HoReCa ar merge "pe teren" pentru a gasi oamenii de care au nevoie", spun fondatorii Vijobs. Companii mari precum, Ana Hotels, City Grill sau Ibis, cauta in continuu oameni si ofera salarii foarte bune, insa este foarte greu sa gasesti astfel de oameni, din moment ce majoritatea pleaca peste hotare si cu predilectie in Germania, Franta sau Anglia.

Un alt tip de profesionist foarte cautat este soferul profesionist. Acest job, desi are o multime de oferte, isi gaseste foarte greu contrapartida.

Din acest motiv cei de la Vijobs au decis sa faca o platforma pe care se pot gasi imediat pentru angajare muncitori necalificati, muncitori in constructii, soferi s.a. Companiile care vor sa angajeze cu acest nou "tool" trebuie doar sa-si faca un cont si sa posteze joburile disponibile. Vor fi astfel contactate de oamenii care detin cont pe platforma sau pot, viceversa, sa caute profesionisti si sa-i contacteze.