Cele mai bune meserii

ADMINISTRATOR

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria de administrator este aceea de a îndeplini sarcini pentru a asigura folosinta corespunzatoare a unei cladiri sau a mai multor cladiri, precum si paza imobilelor.

Care sunt îndatoririle postului? Sa se îngrijeasca de curatenia si buna functionare a cladirii; sa se asigure ca regulile si alte prevederi sau conditii ale proprietarului, celui care se ocupa cu întretinerea cladirii sau ale celui care se ocupa de curatenie, sunt respectate - sa îndeplineasca o serie de munci care decurg din aceste prevederi si conditii - sa încuie si sa descuie cladirea, în conformitate cu regulile casei si cu alte conditii - sa faca lucrari simple de întretinere la cladire (de exemplu, reparatii curente, tencuiri sau vopsiri, înlocuirea broastelor si a cheilor, înlocuirea geamurilor, curatarea ghenelor înfundate, înlocuiri simple de material de etansare etc.) - sa cheme muncitori specializati pentru a face lucrari complexe de întretinere si reparatii, sa faca receptia lucrarilor lor - sa aiba grija de caldura (de exemplu opereaza boilerele) si sa se îngrijeasca de combustibili - sa verifice cum sunt folosite lifturile si daca îndeplinesc standardele nationale - sa supravegheze folosirea spatiilor comune ale cladirii (de exemplu, uscatoria, camera pentru carucioare etc.) - sa urmareasca plata chiriilor si a altor cheltuieli facute de locatari - sa tina evidentele necesare.

 Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Activitatea se desfasoara în interiorul cladirii sau cladirilor pe care acesta le are în îngrijire; uneori acesta trebuie sa se deplaseze la mai multe birouri. Munca se desfasoara indiferent de vreme.

 Ce instrumente / echipamente folosesc? Instrumentele unei astfel de munci sunt cele de curatenie si alte echipamente în acest sens.

 De ce aveti nevoie pentru a reusi? Aveti nevoie de îndemânare, capacitatea de a rezolva probleme tehnice si practice, abilitati de organizator, abilitate de a lucra cu oamenii. Nivelul de educatie nu este, de regula, important.

 
Pentru angajarea pe locul de munca administrator consultati platforma de recutare www.vijobs.ro.